Sponsor worden?

De Ontdekhoek ontvangt geen subsidie. Daarom zijn we u dankbaar vooruw gift, legaat, regelmatige donatie of sponsoring. Elk bedrag is welkom!

De Ontdekhoek is een Stichting met een niet commercieel karakter. Naast het openstellen van de Ontdekhoek voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar, ondersteunt de Stichting jongeren in de regio Rotterdam. Dit doet de Stichting Ontdekhoek Rotterdam door het aanbieden van
stageplekken en werkplekken voor specifieke doelgroep-jongeren.

De Ontdekhoek 2

Waarom zou u de Ontdekhoek steunen?

In ons land wordt nauwelijks geld besteed aan het bevorderen van belangstelling voor Wetenschap en Techniek (Science) in de kindertijd. De Ontdekhoek geeft kinderen gelegenheid om actief Wetenschap en Techniek (Science) te ontdekken. Wij hebben een aanbod ontwikkeld waar het basisonderwijs, de basisvorming en het speciale onderwijs niet zelf in voorzien.

Wij zijn experts: al meer dan 25 jaar werken we aan een continue verbetering en uitbreiding van het aanbod aan proefjes. Onze formule hebben we op een voor Nederland unieke wijze in praktijk gebracht. Met een team betrokken medewerkers zorgen we voor een leerervaring die diepe indruk maakt op kinderen van 4 tot 14 jaar. Scholen komen ieder jaar weer naar de Ontdekhoek vanwege de manier van leren: denken, doen, verbeteren.

Ondanks een schreeuwende behoefte aan technisch- en bèta-geschoolden op alle niveaus, van ambachtsman tot academicus, gebeurt er in het reguliere basisonderwijs en daarbuiten veel te weinig om daar op in te spelen. Wellicht is het aanbod van de Ontdekhoek mede daarom zo populair bij de jeugd?

“Er is niets mooiers dan kinderen laten ontdekken”

U kunt een eenmalige gift doen of een regelmatige donatie geven.
Maak een bedrag over t.n.v. de stichting Ontdekhoek Nederland of gebruik de doneer optie hiernaast.


IBAN: NL38 INGB000 1474512
Stichting Ontdekhoek Rotterdam

Voor sponsoring kunt u ook contact opnemen via:  directie@ontdekhoek.nl. Wij willen graag gepaste aandacht aan uw steun besteden. Bedankt alvast!

Wat kunt u specifiek steunen?

Gift van € 11,-
U kunt uw gift bestemmen voor een bezoek aan de Ontdekhoek van een kind dat anders nooit die kans krijgt. We werken samen met organisaties die kinderen in moeilijke situaties ‘een dagje uit’ geven. Per kind zijn de kosten daarvoor € 11,-

Gift van € 122,50
U kunt uw gift bestemmen voor het betalen van het vervoer van een schoolgroep in Rotterdam. 35 kinderen x € 3,50 = € 122,50

Gift van € 385
U kunt uw gift bestemmen voor een bezoek aan de Ontdekhoek van een schoolgroep. 35 kinderen x € 11,- = € 385,-

Gift
U kunt uw gift bestemmen voor ons Resource & Development Team dat zich bezig houdt met het uitbreiden en de verbetering van ons aanbod aan proefjes. Elk bedrag is welkom!

Gift
U kunt uw gift bestemmen voor het verbeteren van onze huisvesting. Elk bedrag is welkom!

Openingstijden publiek :

Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn we geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.


Scholen/Groepen alleen via reservering.

Man:   Scholen/Groepen Din:     Scholen/Groepen Woe: Scholen/Groepen Don: Scholen/Groepen Vrij:     Scholen/Groepen Zat:     Scholen/Groepen Zon: Scholen/Groepen

Tip: Neem oude flesjes, doppen, melkpakken etc. mee en knutsel je eigen boot/auto.

Scholen/Groepen/Verjaardagsfeestjes alleen via reservering!